HOME STINGATOARE  SPRINKLERE  ACSURI  HIDRANTI  CISMELE  CUTII HIDRANT  INSTALATII PSI   MOTOPOMPE  ELECTROPOMPE  AUTOSPECIALE POMPIERI  FURTUNE  COSTUME POMPIERI  ACCESORII PSI  CONTACT

 

 

Sprinklere

Sprinklere executate in conformitate cu standardele internationale si agrementate: FM (SUA), LPC (UK), APSAD(FR), Corpul Pompierilor Militari, Centrul de Studii PSI Bucuresti (RO). Componente: corp splinker, deflector, bulb de sticla, ventil, stift filetat. Temperatura nominala de declansare = portocaliu 57C, rosu 68C, galben 79C, verde 93C, albastru 141C, mov 182C. Pozitia de functionare = suspendat. Element sensibil = bulb de sticla cu lichid (dilatare volumetrica mare la temperature ridicate). Tipul distributiei apei = pulverizare. Presiune maxima de lucru = 12 bar. Filet racordare = 1 ”, 3”. Factor de distributie a apei = K 80±4. Presiunea hidrostatica = incercare de etanseitate 30 bar. Sensibilitate cu reactie normala = indice de timp de reactie cuprins intre 80 (ms)1 si 350(ms)1.

 

Sprinklerele fiind dispozitive sensibile la caldura, concepute pentru a reactiona la o temperatura prestabilita prin eliberarea automata a unui flux de apa pe care il repartizeaza uniform la nivelul solului, sunt destinate echiparii instalatiilor fixe automate de stins incendii, avand rolul de a detecta un focar de incendiu, de a da o alarma si de a-l stinge inca de la inceput sau, cel putin, sa-l acopere astfel incat stingerea sa se poata realiza cu ajutorul mijloacelor de protectie ale cladirii sau de catre pompieri. Domenii de utilizare: sedii de firme, hale de productie, depozite, supermarketuri.

 

Sprinklere SSU tip FM filet ½ sau ¾, fiola F5mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, cu declansare normala, montaj cu capul in sus.

Sprinklere SSU tip FM filet ½ sau ¾, fiola F3mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, cu declansare rapida, montaj cu capul in sus.

Sprinklere SSP tip FM filet ½ sau ¾, fiola F5mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, cu declansare normala, montaj cu capul in jos.

Sprinklere SSP tip FM filet ½ sau ¾, fiola F3mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, cu declansare rapida, montaj cu capul in jos.

Sprinklere SSP tip FM filet ½ sau ¾, fiola F3mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, cu declansare rapida, montaj cu capul in jos.

 

Sprinklere SSSTORAGE tip FM filet ½ sau ¾, fiola F3mm, F5mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, rapida sau normala, raza marita de stropire, special rafturi si depozite.

 

Sprinklere SSROOM tip FM filet ½ sau ¾, fiola F3mm, F5mm cu declansare la 57ºC, 68ºC, 79ºC, 93ºC, 141ºC, rapida sau normala, raza marita de stropire, special hoteluri, case, vile, mall-uri.

 

CUPLE RAPIDE SISTEME SPRINKLERE TIP VICTAULIC

 

SPRINKLERE TIP SSU, SSP PENTRU HALE SI SUPERMARKETURI

 

SPRINKLERE TIP STORAGE PENTRU HALE 

 

SPRINKLERE CU MONTAJ ORIZONTAL 

 

SPRINKLERE CU ARIE MARITA TIP STORAGE PENTRU HALE

 

SPRINKLERE PENTRU SPUMA 

 

DUZE - DRENCERE TIP PLUVIA 

 

FURTUNE FLEXIBILE PENTRU SPRINKLERE TIP A 

 

FURTUNE FLEXIBILE PENTRU SPRINKLERE TIP B